Czekolada biała do fontann i fondue 33,1% Barry Callebaut 1kg

Opis produktu

Czekolada biała belgijskiej marki Barry Callebaut o słodkim smaku kakao i mleka. Jeśli ktoś chciałby urozmaicić standardowy smak czekolady, wystarczy dodać cynamon, wanilię, kawę czy inne dodatki, wedle uznania. Uzyskanie ciekawych kombinacji jest bardzo proste – wystarczy odrobina wyobraźni. Doskonale nadaje się do fondue, fontann, deserów, jako polewa do ciast i ciasteczek, do produkcji czekoladek i pralin.

Występuje w postaci niewielkich pastylek. Ułatwia to dozowanie i rozpuszczanie czekolady podczas przygotowywania. Czekolada pakowana jest w strunowe zgrzewane worki z nieprzeźroczystego aluminium (atest PZH) które można wygodnie postawić więc przechowywanie jest bezpieczne. Na każdym opakowaniu znajdują się też przepisy na przyrządzenie czekolady na różne sposoby.

Parametry produktu

Producent
Kod produktu
CHW-R2241NV-1KG
Zawartość kakao
33,1%
Wartość energetyczna (w 100g)
595 kcal (2,490 kJ)
Zawartość tłuszczu (w 100g)
40,9 g
Zawartość białka (w 100g)
6,0 g
Węglowodany (w 100g)
50,3 g
Waga
1 kg
Gwarancja
24 miesiące

Zobacz również

Opinie o produkcie

 

Produkt posiada 1 opinię

Opinia o produkcie Czekolada biała do fontann i fondue 33,1% Barry Callebaut 1kg

Dodaj opinię
  •       Olga

    Idealna konsystencja czekolady! Podgrzewałam bezpośrednio w fondue sagaform Oval Oak (NAJLEPSZE!) i dzięki kurtynie wodnej czekolada nie przypalała się. Bardzo dobra gęstość i pyszny smak.

    09.02.12

Dodaj swoją opinię

 

Określ swój stopień zadowolenia z produktu klikając na gwiazdki.