Czekolada mleczna do fondue i deserów 33,6% Barry Callebaut 1kg

Opis produktu

Czekolada belgijskiej marki Barry Callebaut do fondue, fontann, deserów, jako polewa do ciast i ciasteczek, do produkcji czekoladek i pralin. Ma zrównoważony smak kakao i mleka. Można go wzbogacić cynamonem, wanilią, kawą czy innymi dodatkami wedle uznania. Uzyskanie ciekawych smaków jest bardzo proste – wystarczy odrobina wyobraźni. Występuje w postaci niewielkich pastylek. Ułatwia to dozowanie i rozpuszczanie czekolady podczas przygotowywania.

Czekolada pakowana jest w strunowe zgrzewane worki z nieprzeźroczystego aluminium (atest PZH) które można wygodnie postawić więc przechowywanie jest bezpieczne. Na każdym opakowaniu znajdują się też przepisy na przyrządzenie czekolady na różne sposoby.

Parametry produktu

Producent
Kod produktu
CHM-T92941-1KG
Zawartość kakao
33,6 %
Wartość energetyczna (w 100g)
541 kcal (2,291 kJ)
Zawartość tłuszczu (w 100g)
31,7 g
Zawartość białka (w 100g)
5,4 g
Węglowodany (w 100g)
56,0 g
Waga
1 kg
Gwarancja
24 miesiące

Zobacz również

Opinie o produkcie

 

Produkt posiada 2 opinie

Opinia o produkcie Czekolada mleczna do fondue i deserów 33,6% Barry Callebaut 1kg

Dodaj opinię
  •       Jacek

    Czekolada wysokiej jakości,bardzo smaczna!Od zamówienia do odbioru,bez problemów!Polecam! P.S Zaglądne kiedyś jeszcze!!!!

    23.02.12
  •       Kaśka 81

    Wspaniały smak czekolady. Zamówiłam tą czekoladę i zestaw do fondue i jestem zachwycona. Dzieci są szczęśliwe, a i ja z przyjemnością podjadam. Warto dać każdą cenę. Zdecydowanie różni się w smaku od podrabianych czekolad. Palce lizać!

    09.02.12

Dodaj swoją opinię

 

Określ swój stopień zadowolenia z produktu klikając na gwiazdki.