Japońska forma ostrza jako wszechstronny narzędzie w kuchni. Wyjątkowo ostra klinga, wykonana z wysokiej jakości niemieckiej stali, zapewnia precyzyjne cięcie, podczas gdy trzy cnoty kuchni azjatyckiej - mięso, ryby i warzywa - są uosabiane w nazwie "San-Toku". Nasz nóż Santoku ENNO nadaje się do wszechstronnej, łatwej i ostrej pracy w każdej kuchni.
Cechy szczególne
- Doskonałe właściwości tnące: długotrwała ostrość, wysoka odporność na korozję, wyważona równowaga, najwyższa efektywność cięcia
- Najlepsza jakość klingi Solingen: wysokiej jakości niemiecka stal specjalna hartowana lodem, szlifowana ręcznie z obu stron
- Ergonomiczna rękojeść z wyrafinowanego orzecha włoskiego z nowoczesnym designem dwóch nitów
- Wyprodukowane w Solingen, Niemcy
Gwarancja
20-letnia gwarancja pod znakiem "Q20-label". GEFU gwarantuje swoim klientom, że produkty są wolne od wad materiałowych, produkcyjnych i projektowych.
Wymiary
Długość ostrza: |
18 cm |
Długość uchwytu: |
13.5 cm |
Szerokość: |
2.3 cm |
Wysokość: |
5 cm |
Masa: |
0.19 kg |