Nóż do trybowania z serii ZWILLING Gourmet nadaje się szczególnie do precyzyjnych i ostrożnych czynności podczas przygotowywania do gotowania. Dzięki ostrzu noża o długości 14 cm możesz łatwo oddzielić kości od mięsa lub usunąć z niego ścięgna i tłuszcz. Z nożem do trybowania możesz pracować zarówno w domu jak w restauracji. Elastyczne, spiczaste ostrze pozwala dotrzeć do najtrudniejszych miejsc. Jednak nóż imponuje nie tylko wyjątkową jakością i funkcjonalnością, ale także atrakcyjnym wyglądem. Ostrze noża wykonane jest z wysokiej jakości stali, utwardzanej lodem przy użyciu specjalnie opracowanej technologii. Tak udoskonalone ostrze FRIODUR jest szczególnie wytrzymałe i trwałe. Wyważona relacja pomiędzy ostrzem a rękojeścią zapewnia łatwą obsługę i bezwysiłkową pracę. To sprawia, że model z serii ZWILLING Gourmet jest idealny dla początkujących. Przekonaj się o licznych właściwościach noża do trybowania z serii Gourmet firmy ZWILLING i przygotuj mięso jak prawdziwy profesjonalista.
CECHY SZCZEGÓLNE
Hartowane lodem ostrze FRIODUR® - dla szczególnie długiej żywotności ostrza i odporności na korozję
Specjalna stal nierdzewna, specjalny stop ZWILLING® - noże te są stabilne i jednocześnie elastyczne
Ergonomiczny plastikowy uchwyt z trzema nitami z laserowo wyciętym logo ZWILLING® na środkowym nicie - dla niemęczącej i bezpiecznej pracy
Wyprodukowano w Solingen
WYMIARY
Długość ostrza:
14 cm
Długość uchwytu:
11 cm
Szerokość ostrza:
0.2 cm
Szerokość uchwytu:
1.9 cm
Wysokość:
2.2 cm
Masa:
0.12 kg