Nóż do trybowania kuty VG10 dł. 15 cm

Opis produktu

​Kuty nóż do trybowania 15 cm.

Nóż do trybowania idealnie nadaje się do oddzielania mięsa od kości oraz usuwania tłuszczu i chrząstek. Jego ostra, wąska klindwa pozwala na łatwe manewrowanie wokół kości bez uszkadzania mięsa. Dzięki niej można precyzyjnie filetować nawet większe sztuki mięsa. Kuty nóż do trybowania marki Kasumi Tool Series został wykonany z najwyższej jakości stali kutej INOX, co gwarantuje trwałość i długotrwałą ostrość. Ergonomiczna, nitowana rękojeść z trwałego tworzywa zapewnia pewny i komfortowy chwyt podczas pracy. 

 

Cechy produktu:

  • ostrze o długości 15 cm
  • stal kuta INOX
  • idealny do usuwania tłuszczu i chrząstek z mięsa 

Parametry produktu

Producent
Kod produktu
K-54015
Kod EAN
4950586540154
Gwarancja
24 miesiące

Zobacz również

  • Produkty Kasumi
  • Inne Noże specjalistyczne

Opinie o produkcie

Dodaj swoją opinię

 

Określ swój stopień zadowolenia z produktu klikając na gwiazdki.