Kuty nóż do warzyw marki Kasumi.
Wykonany został z najwyższej jakości stali. Ostrze noża jest niesamowicie ostre, dzięki czemu krojenie jest łatwiejsze i szybsze. Zostało wykonane z trzynastu warstw stali oraz dodatkowej warstwy stali węglowej, dzięki czemu jest bardziej wytrzymałe i rezystentne na uszkodzenia spowodowane krojeniem twardych produktów.
Rękojeść została wykonana ze stali matowej, która nie ślizga się podczas krojenia, nawet kiedy jest mokra. Jej trójkątny kształt ułatwia trzymanie noża w odpowiedni sposób i dodatkowo zwiększa komfort pracy. Ostre przejście pomiędzy uchwytem a ostrzem pełni nie tylko funkcję zabezpieczenia dłoni przed możliwym skaleczeniem, ale pozwala także na łatwiejsze użytkowanie.
Produkt jest wyjątkowy ze względu na swoje luksusowe wykonanie oraz najwyższą jakość, która zapewnia odpowiedni komfort pracy.