Stalowa płyta teppanyaki z serii Specialities od DEMEYERE to praktyczne urządzenie pomocne na wszystkich etapach przygotowania potraw. Marzysz o zaserwowaniu wielu gościom jednocześnie pysznych steków? Uwielbiasz grillowane warzywa śródziemnomorskie? To wyjątkowe akcesorium sprawi, że pokochasz gotowanie jeszcze bardziej. Oczywiście, jak sama nazwa wskazuje, na powierzchni pyty można usmażyć również tradycyjne dania kuchni japońskiej, ale i hiszpańskiej.
Płyta ma wymiary 53 x 32.5 cm, a dzięki specjalnej technologii TriplInduc® nadaje się do wszystkich rodzajów kuchenek (również indukcyjnych) oraz piekarników. Przekonuje nie tylko optymalnymi wymiarami i funkcjonalnością, ale i wydajnością. 7-warstwowy materiał, z którego została wykonana, równomiernie rozprowadza i świetnie magazynuje ciepło. W razie potrzeby bez problemu można ją podzielić na dwie odrębne strefy smażenia o różnych temperaturach. Tym samym można na przykład usmażyć ulubione mięso, a następnie podtrzymywać jego temperaturę aż do momentu podania, co znacznie ułatwia wypróbowanie najrozmaitszych przepisów.
Płyta Demeyere Specialities 7 wzbogaci więc nie tylko wyposażenie Twojej kuchni, ale też kulinarne możliwości.
CECHY SZCZEGÓLNE
Stal nierdzewna 18/10 z powłoką Silvinox®: higieniczna i łatwa do czyszczenia
7-warstwowy materiał aż do krawędzi: optymalna dystrybucja ciepła
Spawane uchwyty ze stali nierdzewnej: bardzo stabilne i higieniczne
Nadaje się do piekarnika i wszystkich rodzajów kuchenek, w tym indukcyjnych
WYMIARY
Długość:
53 cm
Szerokość:
32.5 cm
Wysokość:
6 cm
Pojemność:
2 ltr
Masa:
3.12 kg