Takeshi saji blue steel nóż santoku ręcznie kuty 18 cm

Opis produktu

Takeshi Saji Blue Steel Nóż kuchenny Santoku ręcznie kuty 18 cm Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Nóż Santoku doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia. Dane techniczne: Ostrze - 11 warstwowa stal, rdzewny rdzeń Blue Steel #2 okuty 10 warstwami stali nierdzewnej, mosiądzu i miedzi Rękojeść - czarno-szara micartaTwardość - 61 +/- 1 HRC Długość całkowita - 30,5 cmDługość ostrza - 18 cmSzerokość klingi - 4,5 cmGrubość klingi - 2,3 mmSposób ostrzenia - szlif dwustronny symetrycznyWaga - ok. 227 g

Parametry produktu

Kod produktu
HK-HD-1304
Kod EAN
5907038590761
Gwarancja
24 miesiące

Zobacz również

  • Produkty Mistrz Takeshi Saji
  • Inne HI25

Opinie o produkcie

Dodaj swoją opinię

 

Określ swój stopień zadowolenia z produktu klikając na gwiazdki.