Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż Santoku 18cm VG-10

Opis produktu

Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż kuchenny Santoku 18 cm VG-10 Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Główną cechą noży Santoku jest obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy w kuchni, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia. Dane techniczne: Ostrze -  stal 61 warstwowa rdzeń VG-10  Rękojeść - kość bycza Twardość - 61 HRC +/- 1 Długość całkowita - 30,5 cm Długość ostrza - 18 cm Szerokość klingi - 4,2 cm Grubość klingi - ok. 2.1 mm Waga - ok. 220 g

Parametry produktu

Kod produktu
HK-H-V10D-SA-180YBB
Gwarancja
24 miesiące

Zobacz również

  • Produkty Mistrz Takeshi Saji
  • Inne Noże specjalistyczne

Opinie o produkcie

Dodaj swoją opinię

 

Określ swój stopień zadowolenia z produktu klikając na gwiazdki.