Takeshi saji ybb ręcznie kuty nóż nakiri 17 cm vg-10

Opis produktu

Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż Nakiri 17cm VG-10 Japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry, a także przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade. Tradycyjna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni. Dane techniczne: Ostrze -  stal 61 warstwowa rdzeń VG-10 Rękojeść - kość byczaTwardość - 61 HRC +/- 1Długość całkowita - 30,0 cmDługość ostrza - 17,0 cmSzerokość klingi - 5,0 cmGrubość klingi - 2,2 mmWaga - ok. 256 g

Parametry produktu

Kod produktu
HK-HA-4605
Kod EAN
5907038590464
Gwarancja
24 miesiące

Zobacz również

  • Produkty Mistrz Takeshi Saji
  • Inne HI25

Opinie o produkcie

Dodaj swoją opinię

 

Określ swój stopień zadowolenia z produktu klikając na gwiazdki.