Nóż do trybowania 16 cm
Precyzyjny nóż do trybowania japońskiej marki Kasumi doskonale sprawdza się podczasy oddzielania kości od mięsa. Wyróżnia się wytrzymałością, a także starannością wykonania.
Ostrze noża wykonane zostało z wysokiej jakości stali węglowej o twardości 58 HRC, dzięki czemu jest całkowicie odporne na zarysowania i szkodliwe działanie czynników zewnętrznych. Jego rączka o ergonomicznym kształcie, stworzona została z tworzywa sztucznego, co sprawia, że jest łatwa w utrzymaniu czystości i nie ślizga się w wilgotnych dłoniach.
Precyzyjny nóż do trybowania Kasumi znakomicie sprawdzi się w nowoczesnej kuchni, a także może być doskonałym pomysłem na praktyczny upominek dla bliskiej osoby.
Cechy produktu:
wykonany z wysokiej jakości materiałów
precyzyjnie kroi
ergonomiczny kształt rączki
WYMIARY:
Długość ostrza: 16 cm