Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm R-2

Opis produktu

Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż kuchenny Bunka 17 cm R-2 Bunka to uniwersalny nóż kuchenny, dzięki wysokiemu ostrzu nóż Bunka nadaje się szczególnie do krojenia warzyw lub owoców, a trójkątny obszar końcówki jest szczególnie przydatny do szczegółowej pracy i cięcia ryb lub mięsa. Dane techniczne: Ostrze - stal 61 warstwowa rdzeń R2 Rękojeść - kość bycza Twardość - 63 HRC +/- 1 Długość całkowita - 29,5 cm Długość ostrza - 17 cm Szerokość klingi - 4,8 cm Grubość klingi - 2,1 mm Sposób ostrzenia - dwustronny Waga - ok. 214 g

Parametry produktu

Kod produktu
HK-HB-456
Gwarancja
24 miesiące

Zobacz również

  • Produkty Mistrz Takeshi Saji
  • Inne Noże specjalistyczne

Opinie o produkcie

Dodaj swoją opinię

 

Określ swój stopień zadowolenia z produktu klikając na gwiazdki.