nóż Santoku, 18 cm, stal chirurgiczna

Opis produktu

Japoński nóż szefa kuchni do wielu zadań - krojenia mięsa, siekania warzyw i ziół, filetowania ryb. Szeroka klinga pozwala na przenoszenie pokrojonych składników na ostrzu. Ostrze noża wykonane jest z martenzytycznej stali chirurgicznej 50CrMoV15, o dużej zawartości węgla (0,50%) oraz wanadu (0,15%). Jest to wysokiej jakości stal cechująca się znaczną twardością i wytrzymałością. Dzięki zastosowaniu przemiany martenzytycznej, czyli zaawansowanego sposobu tworzenia roztworu węgla w żelazie, klinga jest bardzo odporna na ścieranie. * ergonomiczna rękojeść z tworzywa sztucznego * można myć w zmywarce Długość ostrza: 18 cm

Parametry produktu

Producent
Kod produktu
KU-2410082818
Kod EAN
4007371064668
Gwarancja
24 miesiące

Zobacz również

  • Produkty Kuchenprofi
  • Inne Noże specjalistyczne

Opinie o produkcie

 

Produkt posiada 1 opinię

Opinia o produkcie nóż Santoku, 18 cm, stal chirurgiczna

Dodaj opinię
  •       Andre Gell

    Dobre towar i dobra obsluga

    23.02.21

Dodaj swoją opinię

 

Określ swój stopień zadowolenia z produktu klikając na gwiazdki.